Hvilke kjendiser vet om Fitness at vanlige folk ikke gjør det

What Celebs know about Fitness that Regular People don’t

Du har sikkert sett memes rundt sosiale medier at du har samme antall timer på dagen som Beyoncé. Som en sertifisert personlig trener sendte mange av mine klienter det til meg med en gang for å få min mening fordi konteksten til meme er ofte rundt å trene. Det er uten tvil ment å inspirere oss alle til å stå opp og sette i en trening, uansett hvor opptatt vi kan være. Tross alt, hvis Beyoncé kan gjøre det mens du jonglerer morskap, utsolgt turer, opptak og filming, kan vi ikke alle? Etter en lang dag på kontoret, pendler i gjennomsnitt 25 minutter hver vei, og kommer hjem for å lage middag, gjøre husarbeid, ta vare på barn (menneske eller dyreart) og forberede seg neste dag, hvordan er det mulig å få alt gjort og fortsatt bekymre seg for treningen vår? Hvordan gjør Beyoncé (eller kjendis) det?

Behandle den som din jobb

For kjendiser er bildet alt. Om det er riktig eller ikke, holder vi kjendiser (mann og kvinne) på en piedestal og ser etter dem for våre skjønnhetsstandarder. De burde være uberørte, blemish-fri, og super passer hele tiden. Når bildet er alt, er det en positiv som kommer ut av det - fitness blir en del av jobben din. Når en kontrakt hengsler på montering i en bestemt drakt eller å kunne løpe, hoppe og danse mens du synger, er det ikke mye valg når det gjelder å holde seg i form. For disse kjendiser er treningen like viktig som møter med sjefen din.

Behandle treningen som en del av jobben din, og du vil aldri gå glipp av en treningsøkt igjen. En av de tingene jeg alltid forteller mine treningsklienter er å skape en avtale for treningen din; faktisk sette den i planleggeren din. Behandle det som et annet viktig møte. Du ville ikke hoppe over et møte med sjefen din, så ikke hopp over et møte på treningsstudioet med sjefen til kroppen din (hint, det er du). Andre ting kommer opp, men behandler dem som du ville hvis dette virkelig var et arbeidsmøte. Noen ganger vil du virkelig få håret ditt gjort i stedet for å gå på treningsstudioet, men det ville ikke fly med sjefen din, så ikke la det fly med treningen din.

Lei en personlig trener

De fleste kjendiser har ingen bakgrunn i øvelsesvitenskap eller treningsprogrammering. Mens det er mulig å gå på treningsstudio uten plan og fortsatt ha en flott trening, er det mye lettere når noen forteller deg hva du skal gjøre. Ikke bare kan du ansette en personlig trener ta mye gjetning ut av hva du egentlig skal gjøre når du kommer til treningsstudioet, det kan også hjelpe med motivasjon og ansvarlighet. Jeg kan fortelle deg fra erfaring at hvis du ikke gjør det til treningsstudioet, vil treneren din legge merke til det. Jeg har også vært kjent for å nå ut til mine klienter når jeg vet at de har en stor begivenhet (med potensial til virkelig å nyte) for å minne dem om noen alternativer for sunne valg. De til slutt bestemmer seg selv, men ansvarligheten er der når det ellers ikke er mulig. En annen stor fordel med en trener er skadefare. Det er alltid godt å ha noen med deg som vet hva de gjør og hvordan du holder deg trygg i løpet av en treningsøkt. Du er ikke så sannsynlig å prøve en treningsøkt igjen hvis du ble skadet sist du gjorde det. Sikker, personlige trenere kan være dyre, men det er rimelige alternativer. Sjekk ut gruppetrening eller liten gruppe personlig trening for å redusere kostnadene. Mange boutique treningsstudioer benytter seg selv sertifiserte trenere i tillegg til gruppe treningsinstruktører i sine klasser.

Endre det opp

Kjendiser liker å prøve nye trenetrender. Det finnes dusinvis av forskjellige treningsstiler å velge mellom, og ingen sier at du må velge bare en. Enten du er en SoulCycle vanlig som Kelly Ripa, en elsker av The Bar Method som Zooey Deschanel, eller ønsker å gi luftkvalitet en prøve som Kardashians, er det viktig å endre ting opp hver gang en stund.

Kjendis trener Gunnar Peterson, som har trent noen av Kardashians, Brooke Burke, Sofia Vergara og Jennifer Lopez for å nevne noen, tror på å holde ting interessant på denne måten. "Jeg fokuserer på muskelforvirring, høyintensitetsintervaller, flertalsbevegelser og en dose levit hver gang det virker som det er for vanskelig!" Peterson sa i et intervju. Ved å endre rutinen kan de maksimere resultatene og holde ting interessant.

Tid er viktig

Kjendiser har vanligvis ikke tid til å tilbringe timer på treningsstudioet, så de må finne de mest effektive treningene på kort tid. De må også ofte komme i form for en bestemt hendelse eller rolle. Kjendis trener Joel Harper fortalte Huffington Post det kommer ofte ned til disse frister. "Hvis de skyter 1. august, og de har en scene i en badedrakt, og de vet at alle kommer til å se dem i den svømmingen, de skal få det gjort. Dette trykket driver oppførsel og skaper daglig konsistens. "Dette gjelder også vanlige folk. Når jeg møter med klienter, har jeg satt dem på kortsiktige og langsiktige mål, slik at de har frister for å treffe. Deretter snakker vi om hvordan du maksimerer resultatene i den perioden. Høy intensitetsintervalltrening (HIIT) er et godt alternativ hvis du er kort tid og ønsker resultater.

Ifølge American College of Sports Medicine (ACSM), "HIIT kan enkelt endres for folk med alle treningsnivåer og spesielle forhold, kan utføres på alle treningsmoduser, inkludert sykling, turgåing, svømming, aqua trening, elliptisk trening , og i mange gruppeklasser og HIIT gir tilsvarende treningsfordeler som kontinuerlig utholdenhetstrening, men på kortere tidspunkter. Dette er fordi HIIT treningsøkter pleier å brenne flere kalorier enn tradisjonelle treningsøkter. "

Å ikke ha nok tid er ikke lenger en unnskyldning.

Mat betyr også

Abs er laget på kjøkkenet, og dette er like sant for kjendiser som det er for den gjennomsnittlige Jane. Mens det ikke finnes noen beste måte å spise (sunn kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker) har mange kjendiser funnet ut at det å holde fast på et sunt kosthold er nøkkelen til deres suksess. Kjendis trener David Kirsch, som klienter inkluderer Kerry Washington, Heidi Klum, og Kate Upton, sa i et intervju: "For å få resultater, bør du endre mengden og kvaliteten på hva du spiser i tillegg til å følge et treningsprogram."

Jeg ser denne gangen igjen. Mange kunder tror det bare ved å spise "bedre" mat som vekttap vil være umiddelbar. Det er viktig å huske at det er mulig å overvære sunn mat og få vekt. Nøkkelen er å finne ut hvilke matvarer som er sunneste for deg og i hvilke deler.

For noen stjerner, som Melissa McCarthy, betyr det økt protein og redusert karbohydrater. McCarthy har angivelig tilskrevet sitt vekttap til en kombinasjon av et høyt proteinholdig kosthold og konsekvent trening. Andre stjerner, som Jennifer Hudson, fokuserer på porsjonsstørrelser. Hudson er en tidligere talsmann for vektvaktere, som fokuserer på å balansere maten du tar med energien du bruker i form av trening. Hudson fortalte People, "Min erfaring med Weight Watchers har virkelig vært livsforandring. Jeg er takknemlig for det jeg har lært gjennom hele prosessen og vil alltid ta det med meg. "

Konsistens er nøkkelen

Kjendiser som Jennifer Aniston vet at konsistens i kosthold og mosjon er det som resulterer i overlegen kondisjon. Som tiltalende som det er å ha "juks" dager hvor vi skjerper ned cheeseburgers og hopper går til treningsstudioet, kan det ikke være verdt det. Aniston, som har en av de mest ettertraktede fysikkene i bransjen, fortalte Yahoo! Mat akkurat hvor viktig det har vært å opprettholde sitt treningsnivå. "Mitt kosthold er godt hele året rundt. Jeg gjør ikke en stor tilbakestilling, "sa hun. Aniston er ikke-frill tilnærming til ernæring viser at det ikke trenger å være komplisert å jobbe, du må bare være konsekvent. En måte å gjøre det på er å planlegge måltider på forhånd og deretter prep dem alle samtidig. Denne stilen av måltidspreparat ser ut til å ha vært populær blant kroppsbyggerne, men nå ser hverdagspersoner akkurat hvor mye komfort det bringer til planen og hvordan det holder dem konsekvent å spise sunt. Jeg anbefaler mine klienter å bryte opp matvarekjøp og måltid prep i to dager, slik at det ikke virker som om du er viet en hel dag til mat. Planlegg måltidene dine for uken og gå på dagligvarehandel på lørdag morgen, og tilbring resten av dagen noe morsomt. Så, søndag morgen, tilbringe noen timer å hugge frukt og grønnsaker, prepping kjøtt å lage mat i batcher, og gjøre resten av din sunne mat for uken. Jo mer konsekvent du er med å gjøre det, desto raskere kommer du til å gjøre det.

Konsistens er også viktig for trening. Kjendis trener Harley Pasternak avslørt å skape at hans klient Jordana Brewster er hemmelig for suksess er konsistens. Ifølge Pasternak treffer Brewster treningsstudioet fem dager i uken. Jeg har bare svært sjelden sett klienter en dag i uken av denne grunnen. Jeg anbefaler også at de kommer inn i minst to dager alene, slik at de blir vant til å komme til treningsstudioet. Så neste gang du vil hoppe over treningsstudioet bare denne gangen, husk at konsistensen er viktig.

Venner gjør treningsøkt