Rich Hall bringer grouchy sense of humor fra Amerika til St Albans i en Hoedown på Alban Arena

Rich Hall Brings Grouchy Sense of Humour from America to St Albans in a Hoedown at Alban Arena

Amerikanske komiker Rich Hall er basert her mesteparten av tiden, så i løpet av de siste tre tiårene har Storbritannia vært heldig nok til å se sin grove humor. Han vil nå tilby mer av sin crotchety komedie, da han setter seg på en landsomfattende tur med sin Hoedown.

Komikeren, som har vunnet både en Perrier (Edinburgh Comedy Festival) og en Barry (Melbourne International Comedy Festival). Richs straight-talking og acerbic komedie forlater hans mål reeling. Han sender opp hvilket land han er i, men forbeholder kanskje sin mest trenchante hån for sitt hjemland.

I løpet av turen tar Rich litt tid til å chatte med meg. Du vil uten tvil være veldig glad for å høre at denne komikeren er like morsom i et intervju som han er på scenen.

Rich, som har presentert slike kritisk anerkjente BBC 4-dokumentarer som Rich Halls Californian Stars, Rich Halls, kan du gå til helvete, jeg kommer til Texas, begynner Rich Hall's Inventing Indian og hans siste Rich Halls Presidential Grudge Match, ved å begynne med understreker hvor spent han er på å utføre live igjen.

"Jeg elsker å være på scenen. Jeg elsker det faktum at når et live show er over, er det borte. Det har skjedd, og det kommer aldri til å skje igjen. Det kan ikke replikeres. Det er et flott magisk øyeblikk. "

Rich, som også er en dyktig forfatter og har utgitt tre bøker, Magnificent Bastards, I Blame Society og Things Snowball, alle utgitt av Abacus Books, trives på spontaniteten av levende komedie.

Han observerer: "I hvert eneste show er det alltid to eller tre øyeblikk hvor jeg tenker," Wow, hvor kom det fra? "Du tenker hele tiden på føttene dine."

En av de mange unike egenskapene til Richs handling er at han går ut av sin måte å finne ut om byen han spiller og improviserer en sang på scenen om det. Han går den ekstra milen for å skreddersy materialet til den aktuelle arenaen. "Jeg prøver å tappe på hva som skjer lokalt og adressere det musikalsk ved å skrive en improvisert sang basert på byen jeg er i."

Publikum setter pris på denne skreddersydde komedien. "Når de skjønner at du ikke bare trott ut din vanlige handling, tror folk," Han har gjort en stor innsats. Han er på vår side, så vi er på hans side. "Så kan du ta dem hvor som helst.

"Jeg liker å gjøre noe skreddersydd hver kveld, ellers ville du bare være som en robot. Det kan virkelig bære deg ned. Ingen blir mer syk av å høre sin egen stemme enn en komiker. "

Rich, som også ble hatt stor suksess som hans land og vestlige musikalske alter ego, Otis Lee Crenshaw, fortsetter: "Når du improviserer en sang, tror du," Jeg kan aldri gjøre dette igjen, men det er et spesielt øyeblikk for alle her '.

"Du vil nå det punktet hvor publikum sier," Jeg vil gjerne se den fyren igjen ". Du vil levere varene og være gammel pålitelig. "