En California-forhandler selger en splitter ny 2006 Mitsubishi Lancer Evo IX MR

A California Dealer Is Selling a Brand-New 2006 Mitsubishi Lancer Evo IX MR

Mitsubishi Lancer Evolusjonert produksjon for godt i fjor, selv om nye eksempler fremdeles finnes på forhandlerpartier. Inkludert en som ikke er helt så "ny". På eBay er det en oppføring for en helt ny 2006 Mitsubishi Lancer Evo IX MR, med budgivning som allerede nærmer seg $ 100.000-merket.

I motsetning til andre ultra-lave-mile biler vi har sett før, er denne Evo faktisk helt ny. Som i, aldri registrert. Den har bare ni kilometer på kilometertallet, bare fra levering. Det ser ut til at denne Evo ble kjøpt av California-forhandleren South Coast Mitsubishi og satt i lagring i 11 år. En Reddit kommenterer at denne forhandleren er kjent for å ha kjøpt et overskudd av Evo IXs da de var nye, bare for å selge dem år senere.

Denne spesielle Evo IX er den ønskelige MR-versjonen, som fulgte med Bilstein-støt, Brembo-bremser, BBS-hjul og en seks-trinns manuell i stedet for standardbilens fem-hastighet. South Coast Mitsubishi bestilte også opprinnelig denne bilen med valgfri "No-Lift" -pakke, som brakte noen aero-oppgraderinger til Evo.

På tidspunktet for skrivingen er det sju dager igjen på denne auksjonen, så en sluttpris på $ 100 000 pluss alt er uunngåelig. Det er gal for en bil som hadde en MSRP på 37 000 dollar i 2006, og ble ikke akkurat bygget i begrenset antall. Likevel, kolleger elsker kjørelengde biler, og vi tviler på at det er mange andre Evo IXer i så fin tilstand.

Og hvis denne bilen er for dyr, har forhandleren en vanlig 2006 Lancer oppført for $ 3000. Synes mer rimelig for oss.