6 tips for trening overvektige eller overvektige klienter.

6 tips for training overweight or obese clients.
På et tidspunkt i din personlige treningskarriere kan du møte muligheten til å trene overvektige eller overvektige klienter. Hvis du er erfaren personlig trener eller nybegynner til personlig trening, kan du finne disse tipsene om hvordan du trener overvektige eller overvektige klienter, hjelpsomt!

Gi noen ernæringsveiledning og coaching:

Vektproblemer kan være relatert til medisinske tilstander, eller det kan ganske enkelt være at det er et overforbruk av mat. Din suksess og deres vil kreve anerkjennelse av at diett spiller en avgjørende rolle, og at klienten må endre kostholdet. Å diskutere en tull, ingen fad enkel ernæringsplan vil oppmuntre til at de overholder det nye treningsprogrammet.

spiste, stor plass best for å trene en overvektig klient (ideelt sett et sted som er noe lukket av resten av treningsstudioet). Utendørs er også et annet flott alternativ er det som er tilgjengelig. Massevis av plass til å flytte er nøkkelen til at klienten føler deg komfortabel, som alle fører til overholdelse!

Unngå treningsmaskiner og trene klienter med kroppsvektøvelser

De fleste maskiner er ikke laget for en overvektig person - for liten, ikke bred nok, vanskelig å komme inn og ut av osv. ... Hold deg til enkle kroppsvektsøvelser som Squats, Step ups, Kettle Bell Deadlifts, Overhead press, Wall push ups, Standing kabelrørbevegelser, Woodchop,

Smarte og effektive sammensatte treningsvalg vil øke tilliten.

Unngå ubehagelige treningsposisjoner

Overvektige eller overvektige mennesker har en vanskeligere tid å komme inn på, ut av, opp fra og ned til gulvet og maskiner. Så unngå alle disse scenariene og unngå gulvet. Bruk en benk i stedet for gulvet.

Low Impact Cardio Bra, Høy Impact Cardio Bad

Bare en påminnelse, hold all din kardioaktivitet lav innflytelse som rask spasertur, svømming, fotturer og boksing og hold deg unna de høye effektene som løping, hopping og plyometri. Lav innflytelse vil bidra til å unngå potensielle skade- og balanseproblemer.

Kretser Hold det interessant og friskt

Kretstrening gjør at klienten beveger seg og er interessert i det som kommer neste gang. Å legge til forskjellige bevegelser, og ikke gjøre de samme bevegelsene, hjelper hele tiden å unngå kjedsomhet og overbruk. Bland det opp, bare hold dem i bevegelse med å skyve, dra, squats, øvelser, bærer, boksing og korte bouts av gå, tredemølle og åser.

Til slutt, etter at du har godkjent Dr., bruk sunn fornuft og hold ting enkelt og grunnleggende; Hold dem konstant bevegelige i løpet av økten din; holde det utfordrende; og gi et komfortabelt miljø som er motiverende.