5 Perfect Summer Uniforms (slik at du ikke trenger å tenke på hva du skal bruke)

5 Perfect Summer Uniforms (So You Don’t Have to Think About What to Wear)

Vår sommer agenda er ganske full. Mellom stranddager og rosékvelder er det siste vi vil bruke på å sette sammen et antrekk fra en haug med klær. Det er her sommeruniformer kommer inn. Elegant og enkelt å montere, disse fem ser opp i hjernen din for å nyte de aller beste biter av livet fra nå til september.

En Sundress + Sneakers

Denne kombinasjonen er komfortabel, breezy og krever i utgangspunktet ingen tanke. En luftig solskinn vil holde deg kult på de varmeste dagene, og skarpe sneakers holder den generelle stemningen uformell og enkel.

En hvit T-skjorte + Hvite Jeans + Strappy Sandaler

Hva ville sommeren være uten hvite jeans? Ikke mye, hvis du spør oss. I år holder vi ting monokromatisk med en hvit tee og en veldig minimalistisk sandal (i enten hvit eller, ooo , Rose gull). I en lys palett er dette utseendet mer sammensatt enn du forventer at en T-skjorte-og-jeans-combo skal være. Bare vær sikker på å holde en flekkfeste i nærheten til enhver tid.

En Stripped Tee + Cutoff Shorts + Flat Espadrills

Hei, helgfavoritt. Før du sier at cutoffs er for unge, vet du at styling gjør hele forskjellen. I stedet for å parre dem med en tank top og flip-flops, bruk jean shorts med en mer beskjeden stripete tee og kule espadrilles.

En Tank Top + Et Arbeidsklær Vest + Culottes

Tenk bukser er for varme for høye temps? Sett inn i et par brettben culottes og tenk igjen. Med en tucked-in tank og åpen veske, er dette ensemblet profesjonelt uten å føle seg så knust opp. Vær også oppmerksom på at det vil se like bra ut med hælte sandaler som det gjør med loafers (eller til og med joggesko!), Noe som gjør dette ensemblet mye mer allsidig enn du kanskje forventer.

En T-skjorte + En Midi-skjørt + Nakenleiligheter

En svingete midjeskjørt er en helårsstift, men den lever sitt beste liv fra mai til august. Du kan kle det opp med en rufflet topp og hæl, men det handler om å holde det lavt i nøkkelen med en enkel tee og nakne leiligheter (for å la skjørtets mønster være den sanne stjernen). Den høye midjen er super smigrende - spesielt med en gjemt skjorte - og midtkalvlengden betyr at du ikke stadig vil bekymre deg for å blinke noen. Poeng.