14 kjære som fant den skjulte kilden til ungdomsfontenen

14 Celebs Who Found the Hidden Source to the Fountain of Youth

Vi har slått ned vår rettferdige andel av flytende kale, badet i kokosnøttolje og aldri forlate hjemmet på en solrik dag uten vår V. Stiviano-visir. Likevel sammenligner huden vår seg ikke helt med Reese Witherspons babyens bunnglød. Fra Kerry Washington til Jared Leto og Elizabeth Hurley til Rob Lowe, kan vi ikke unngå å spørre om en død blir hennes hemmelige potion virkelig eksisterer. Se for deg selv som tiden står stille for disse 14 kjendiser som trosser lovene om aldring.

Kate Beckinsale

Som en fin vin blir hun bare bedre med alderen. Fortell oss dine hemmeligheter, perfekt en.

Rob Lowe

Selv om han har spilt at han er 103 år gammel på innsiden, holder Lowe det stramt ved å spille action sport og bruke sin vakkert pakket hudpleie linje, Profile for Men, av Rob Lowe. Du blir stilig, Rob.

Jared Leto

Leto krediterer hans tidløse visjon til en vegansk diett, mye søvn og yoga. De humørfulle dypblå øynene, skjønt.

Paul Rudd

Så i utgangspunktet Paul Rudd aldre i omvendt. Kul.

Halle Berry

Samme for Halle Berry, unntatt hennes stilspill er nå enda mer på poeng.

Gabrielle Union

Hemmeligheten til å aldri aldre, ifølge Gabrielle Union, er tequila-skudd og / eller en gallon vann om dagen. Skudd på oss. Ta den på.

Elizabeth Hurley

Vi nekter å akseptere at Liz Hurley er 51. Hva er denne trolldom?

John Stamos

Stamos snakket en gang om at han gjorde en avtale med djevelen for evig ungdom på hans 18 år th fødselsdag. Hvilken annen forklaring kan det være for hans vakre, myke og uforanderlige ansikt? Ha nåde!

Kerry Washington

De eneste skandal Kerry Washington-ansiktene forklarer hvordan hun kan spille Olivia Pope's forsøk og håndtere alt dette Fitz-dramaet, men har fortsatt null synlige rynkete linjer.

Gwen Stefani

Det har vært over 20 år siden Stefani proklamerte at hun var "bare en jente." Hvordan er det mulig at hun fremdeles bokstavelig talt ser ut som bare en jente?

Reese Witherspoon

Like Mary Poppins er Witherspoon praktisk talt perfekt på alle måter.

Angela Bassett

Angela Bassett kan ha fått sporet tilbake 19 år siden, men tydeligvis mistet hun det aldri. På 58 år har kvinnen mer rockin 'bod enn de fleste sprø unge tenåringer. Du gudinne, deg.

Pharrell Williams

Er det bare oss eller er Pharrell det virkelige livet Dorian Gray (fysisk sett)?

Jennifer Lopez

Til tross for sin evigvarende stil gjennom årene (vi snakker ikke om Bennifer-epoken), er alt fra J Lo's støvler til hennes strålende hudflekk perfekt. Faktisk vil vi gå så langt som å si at hun i dag ser mer glennende ut enn noen gang. Jente, A-Rod ser bra ut på deg.